Elias-kirjailijat kirjailijat
Karjalohjan, Karkkilan, Lohjan, Nummi-Pusulan, Sammatin ja Vihdin
KOTISEUTUKIRJAILIJATIETOKANTA
Suurenna / Pienennä kirjasinkokoaPienennä kirjasinkokoaSuurenna kirjasinkokoa
 Etusivu  |  Hakuohje  |  Palaute  | Rekisteriselosteet  
Etsi kirjailija
 
 
 
Voit valita useamman vaihtoehdon valikosta pitämällä CTRL-näppäimen alhaalla.
 
 Yleistä   Tuotanto   Kirjoittamisesta   Tekstinäytteet   Lähteet   Näytä kaikki tiedot   Tulosta 
 
 
‹‹ Takaisin hakutulokseen

Kaija Olin-Arvola

Karkkila, Lohja, Sammatti


Vuonna 1994 ilmestyi Kulttuuriyhdistys Vastahangan kustantamana runoteos Kaikki kertautuu. Lähes kaikki sen runot ovat syntyneet kesällä 1992. Kaija Olin-Arvola kirjoittaa: ”Kun olin lapsi, kuulin usein puhuttavan/ kointähdestä ja minä ihmettelin mikä se/ sellainen koi on, jolla on oma tähti/ eikä sitä ole tapettu naftaliinilla,/ vaikka se on syönyt taivaankannen/ täyteen reikiä.”
 
Tuulessa lentää on Tuulentuvan kustantama runoteos vuodelta 2005. Teos sisältää 74 tankarunoa. ”Olen antanut/ leikata tukkani ja/ hiukseni ovat/ muuttuneet harmaiksi/ kuin/ sateisen päivän ilta.”
 
Keväällä 2006 ilmestyi Myllylahden kustantama dekkari Aika jättää, jonka Kaija Olin-Arvola on kirjoittanut yhdessä Marja Hollin kanssa. Kirja on syntynyt sähköpostitse yhteiseksi iloksi ja kaamoksen karkottamiseksi. Tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen kaupunkiin, joka sijaitsee jossain läntisellä Uudellamaalla. Tapahtumien kirjo on niin laaja, että se yllätti joka päivä kirjoittajansakin.
 
Kesällä 2017 ilmestynyt valikoima Mikään ei muutu sisältää 87 runoa teemoista aika, totuus ja rakkaus. Sen on kustantanut Mediapinta osana Suomi 100 runokirjaa -sarjaansa.
 
Kaija Olin-Arvolan runoja on myös useissa antologioissa, kuten Uudenmaan Kirjoittajien antologiassa Täältä minä tulen. Hänen tekstejään on myös Karkkila-albumissa sekä Gummeruksen runojen ja aforismien sarjassa, joka ilmestyi 2000-luvun alussa.
 
Kaija Olin-Arvolan internetantologia Kivi elää sekä arvausleikki Kuka kävi kirjastossa löytyvät osoitteesta www.olinarvola.net